Zonnepanelen

Spaar het milieu én denk aan uw portemonnee!

 

Bespaar op de energierekening van uw woning met zonnepanelen

Energie wordt steeds duurder en onze energierekening steeds hoger. Duurzame energie is goed voor uw portemonnee én voor het milieu. Maar de aanschaf van zonnepalen is ook een investering. Hoe weet u zeker dat u de juiste zonnepanelen en opstelling kiest voor uw woning? En dat ze genoeg energie opleveren voor je woning?

Zonnepanelen voor bedrijven en particulieren

Terugverdientijd is circa 5 tot 8 jaar

Bouwmeester kent als erkend installateur de verhalen over rendement en terugverdientijd. Maar we zijn meer geïnteresseerd in de feiten!

Feit is dat de terugverdientijd voor iedereen anders is! Met een optimale opstelling is een terugverdientijd circa 5 tot 8 jaar.

Benieuwd naar het rendement van zonnepanelen op uw woning?

Zonnepanelen voor bedrijven

Steeds meer bedrijven stappen over op duurzame energie omdat ze verantwoord willen ondernemen én altijd op de kosten letten. Bouwmeester verzorgt van begin tot einde het ontwerp, de aanschaf, de installatie en het onderhoud van de zonnepanelen op uw bedrijfsgebouwen, kantoor, loods of winkelpand.

Benut belastingvoordelen en subsidiemogelijkheden voor zonnepanelen

De investering in zonnepanelen is voor bedrijven extra aantrekkelijk door overheidssubsidies en extra belastingvoordelen. Maar hoe aantrekkelijk zijn zonnepanelen nu precies voor uw bedrijf? En hoe snel verdient u de investering terug? Dit hangt onder meer af van uw huidige energieverbruik, welke zonnepanelen u kiest en waar deze worden geplaatst. Bouwmeester geeft u reële rendementsberekeningen, advies en verzorgt de complete installatie van zonnepanelen

Hoe snel verdient u uw investering terug?

Bouwmeester:

  • Geeft reële rendementsberekeningen
  • Staat voor betrouwbaar advies
  • Zorgt voor optimaal rendement

ETIB Bouwmeester, altijd een eerlijk advies

  • Erkend installateur en ervaren vakmensen
  • Snelle service bij storingen
  • Advies, installatie en onderhoud op maat
  • Eén aanspreekpunt en een eerlijk advies
  • Maakt kwaliteit betaalbaar
  • Wij monteren volgens de NEN 3140, hierbij passen wij ALTIJD valbeveiliging toe. Onze monteurs lopen NIET met de panelen over een ladder!

Benieuwd wat zonnepanelen uw bedrijf opleveren?