Bouwmeester

Advies, installatie, service en onderhoud van hoogwaardige technische installaties 

Ervaren vakmensen

ETIB Bouwmeester is al meer dan 25 jaar een erkend elektrotechnisch installatiebureau in Apeldoorn. Met een team van 6 vakmensen zijn we een allround bureau met klanten in heel Gelderland en Overijssel.

Een goed team is flexibel en snel

Onze mensen werken nauw en intensief samen, met elkaar én met klanten. Dat doen we bewust, want het maakt ons flexibel. En dat is nodig, want de techniek ontwikkelt zich razendsnel en klanten met bijvoorbeeld storingen willen we à la minute kunnen helpen. Bovendien maakt goed teamwork ons werk extra leuk. En dat vinden we ook belangrijk bij Bouwmeester!

Een familiebedrijf waar alles draait om installatietechniek

Begin jaren ’90 besloot Martin Bouwmeester voor zichzelf te beginnen. Dat bleek een goede keus. Tevreden klanten en altijd meer dan genoeg werk zorgden ervoor dat het bedrijf snel kon groeien.

Zoon Mark werkte al van jongs af aan mee, omdat hij techniek zo ontzettend leuk vond. Technische problemen waren voor hem puzzeltjes die opgelost moesten worden. En dat lukte hem telkens weer. Hij maakte van zijn passie zijn werk en sinds 2017 is hij als partner in het bedrijf gestapt en leidt hij elektrotechnisch installatiebureau Bouwmeester samen met zijn vader.

We werken graag met kwaliteitsmerken en houden van gedegen advies, korte communicatielijnen en een goeie service. Dat levert ons tot nu toe volop tevreden klanten op en daar doen we het voor.

 

Onze klanten waarderen: 

  • Betaalbare kwaliteit
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren vakmensen
  • Gedegen onderhoud
  • Snelle service doordat we veel onderdelen op voorraad hebben
Partner KNX
Erkend installateur
Lid van Uneto VNI